Részecskeszűrő tisztítás DPF

FŐOLDAL DPF KÖLTÖZTETÉS ÉLETMÓD SEO

A Terra Clean folyamatával a részecskeszűrő tisztítás szinte gyerekjáték. A vállalatcsoport a kipufogó részecskeszűrők szétválasztás nélküli tisztítását kínálja a 3,5 tonnás autók és kisteherautók számára.

A folyamatot a Kipp Umwelttechnik cégek fejlesztették ki, és - 2014-től - testvérvállalata, a Terra Clean támogatásával, négy éven keresztül. A folyamat alapját először egy AIF finanszírozási projekt során fejlesztették ki, amelyben a Paderborni Egyetem és az Ostwestfalen-Lippe műszaki főiskola vett részt. A projekt befejezése után azonban csaknem két év telt el, amíg a folyamatot piacképesnek tekintették. A FilterMaster for autókat 2015 februárja óta sikeresen használják.

A hibátlan tisztítóhatás mellett a részecskeszűrő tisztításának az előnye, hogy a tisztításhoz a komplex kipufogórendszert nem kell különválasztani. A szűrőrendszereket ki kell tárni a hagyományos rendszerekkel történő tisztításhoz. Ehhez a házat el kell választani, a legtöbb esetben mindkét oldalon. A ház többnyire egyszerű elválasztó darálóval van elválasztva. Az alkatrészeket a szűrő tisztítása után újra hegeszteni kell. Az ügyfél nem tudja ellenőrizni a hegesztés minőségét. Mivel a hegesztési varratok a hő okozta elszíneződés miatt korrodálódnak, a házat agresszív robbantó súrolószerrel kell kezelni az elszíneződés eltávolítása érdekében. Mi ezért nem távolítjuk el a részecskeszűrőt, és így szét sem szereljük.

A DPF tisztítás vállalatcsoport az autók Terra Clean tisztít anélkül, hogy szét kellene választani. A részecskeszűrő tisztítás ház minősége teljes mértékben megmaradt. A tisztítási folyamat minőségét és kíméletes működését a Paderborn Egyetem által végzett vizsgálatok igazolták.

A kanadai szabadalmunk alapján biztos lehet benne, hogy mindig a legmagasabb elvárható minőségben végezzük a DPF tisztítást. Ennek okán garanciát is vállalunk az elvégzett hibátlan munkára.


Partnereink

Vagrantup

cukrászda

büske